Ένα βιβλίο με αυθεντικές ελληνικές συνταγές

Το νέο βιβλίο του Τάσου Αντωνίου είναι αφιερωμένο σε λαχταριστά πιάτα που λατρεύουμε να μοιραζόμαστε και στις στιγμές γύρω από το τραπέζι.

Ένα βιβλίο με αυθεντικές ελληνικές συνταγές

Ένα βιβλίο μαγειρικής με αυθεντικές ελληνικές συνταγές που λατρεύουμε να μοιραζόμαστε και όχι μόνο. Ο Τάσος Αντωνίου λανσάρει το νέο του βιβλίο με θέμα την ελληνική κουζίνα μέσα από προσωπικά βιώματα και εμπειρίες γύρω από το τραπέζι. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στα οικογενειακά γεύματα, στην παράδοση, στις γεύσεις που αγαπάμε να μοιραζόμαστε, σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω από ένα τραπέζι. Ένα βιβλίο που συνδυάζει την αγάπη για τη μαγειρική, τη δημιουργία και τη μοναδική ομορφιά της Ελλάδας και της παράδοσής μας.

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο αυτό, θα ανακαλύψετε συνταγές που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, όπως πορτοκαλόπιτα ή κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μέσα από τη φρέσκια ματιά του Τάσου. Ελληνικές συνταγές εκσυγχρονισμένες και δοκιμασμένες, με απλοποιημένες τεχνικές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες. Μετά από δεκάδες ταξίδια, ο Τάσος αποτυπώνει στο νέο του βιβλίο τις εμπειρίες του και όλα όσα έμαθε από τις καλύτερες Ελληνίδες μαγείρισσες σε όλη την Ελλάδα γύρω από το τραπέζι σε ένα βιβλίο με αυθεντικές ελληνικές συνταγές που αξίζει να μοιραζόμαστε.

Η καμπάνια για το λανσάρισμα του βιβλίου θα τρέξει για 30 ημέρες στην πλατφόρμα crowdfunding Kickstarter, ενώ το project θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου. Μέσα από αυτή τη πλατφόρμα, μπορεί ο αναγνώστης να υποστηρίξει τη δημιουργία του βιβλίου. Δείτε την ολοκληρωμένη παρουσίαση του project κάνοντας κλικ εδώ.

 

 Προσοχή! Αυτό το καραμελωμένο κοτόπουλο προκαλεί εθισμόΜια συνταγή που θα σας κάνει να αγαπήσετε τα ρεβίθια