Ομελέτα τόνου: Έτοιμη σε 5'

Αν δεν έχεις καθόλου χρόνο στη διάθεσή σου, τότε δοκίμασε να ετοιμάσεις αυτό το πιάτο. Αρκεί για ένα χορταστικό γεύμα.

<p>Φωτο<a href= http://www.theironyou.com/2014/01/tuna-melt-omelets.html  target= _blank >: www.theironyou.com</a></p>

Φωτο: www.theironyou.com

Ομελέτα με τόνο
(προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 5΄)

Υλικά για 4 άτομα
8 αυγά, 200 γραμμ. τόνο σε νερό θρυμματισμένο, 1 φλιτζ. κίτρινο τυρί τριμμένο, 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, μαύρο πιπέρι, 3 σταγόνες ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε στο μείγμα το τυρί και τον τόνο.
2. Προσθέτετε στο μείγμα τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το πιπέρι.
3. Σε ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο έχετε ταμπονάρει με χαρτί κουζίνας, μαγειρεύετε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά.
4. Σερβίρετε αμέσως.

Φτιάξε τα πιο τραγανά onion ringsCroque monsieur: Η (υπερ)τέλεια συνταγή για το κυριακάτικο brunch