6 λύσεις που προσφέρουν τα fillers σε πρόσωπο & σώμα

Γεμίζουν ρυτίδες και γραμμές, χαρίζουν όγκο, σβήνουν ουλές. Μάθετε σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται τα δερματικά εμφυτεύματα.

<p>Τα ενέσιμα είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες. Τα fillers, ου είναι μια κατηγορία, χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν βαθιές γραμμές, π.χ. τις ρυτίδες καπνιστή στο άνω χείλος, να χαρίσουν όγκο στ

Τα ενέσιμα είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες. Τα fillers, ου είναι μια κατηγορία, χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν βαθιές γραμμές, π.χ. τις ρυτίδες καπνιστή στο άνω χείλος, να χαρίσουν όγκο στα ζυγωματικά, να γεμίσουν ουλές, όπως εκείνες της ακμής για 6-12 μήνες περίπου. Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης αναλύει όλες τις χρήσεις τους.
1. Για την κυτταρίτιδα
Ο ειδικός εισάγει με ένεση υαλουρονικό οξύ στις κοιλότητες που μπορεί να σχηματίζει η κυτταρίτιδα. Η μέθοδος καμουφλάρει προσωρινά για κάποιους μήνες την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
'Με τις εγχύσεις υαλουρονικού γεμίζουμε τα σημεία και παράλληλα ανασηκώνουμε το δέρμα', μας εξηγεί ο Δρ. Γαϊτάνης.

2. Για το περίγραμμα του προσώπου
Καθώς μεγαλώνουμε χάνουμε τις γωνίες μας και το πρόσωπο φαίνεται τετραγωνισμένο γιατί παρουσιάζουμε χαλάρωση στο πιγούνι και το περίγραμμα. Όπως αναφέρει ο Δρ Γαϊτάνης το εμφύτευμα του υαλουρονικού μπορεί να επαναφέρει τις γωνίες. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου έναν χρόνο.

3. Για το γέμισμα του λοβού
Πρόκειται για το σημείο που φοράμε τα σκουλαρίκια. Με την πάροδο των χρόνων τα σημεία αυτά μπορεί να έχουν πτωτική τάση και να μακραίνουν. Έτσι, ο ειδικός εισάγει εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ώστε να αποκαταστήσει τον χαμένο τους όγκο.

 • <p><strong>4. Για τις ρυτίδες  </strong><br /> Μία ακόμα χρήση των fillers είναι η έγχυσή τους στις βαθιές γραμμές, όπως στις ρινοπαρειακές αύλακες αλλά και στα γόνατα. Η χρήση υαλουρονικού οξέος

  4. Για τις ρυτίδες
  Μία ακόμα χρήση των fillers είναι η έγχυσή τους στις βαθιές γραμμές, όπως στις ρινοπαρειακές αύλακες αλλά και στα γόνατα. Η χρήση υαλουρονικού οξέος στις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στα γόνατά μας, βοηθά να βελτιωθεί η όψη τους με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

  5. Για τους αγκώνες
  Καθώς μεγαλώνουμε, οι πτυχώσεις στους αγκώνες γίνονται πιο έντονες και αντιαισθητικά σημάδια χαλάρωσης κάνουν - και εκεί - την εμφάνισή τους. Τα fillers εγχύονται στην περιοχή με μία εντελώς αντισυμβατική προσέγγιση.

  6. Για όγκο
  Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ μπορεί να διορθώσει τις ήπιες ουλές ακμής, ενώ τις βαθύτερες ουλές οι ειδικοί μπορούν να τις αντιμετωπίσουν και σε συνδυασμό με το Laser Pixel. Επίσης μπορεί να χαρίσει όγκο στα ζυγωματικά που αδειάζουν με τα χρόνια.

  Και ο ειδικός καταλήγει λέγοντας: «Να σημειώσουμε ότι σε όλες τις εφαρμογές, όταν φεύγει το υαλουρονικό, μετά από 10-12 μήνες, στις περισσότερες περιπτώσεις, παραμένει ένα ποσοστό βελτίωσης πιο μόνιμο, το οποίο οφείλεται στην παραγωγή κολλαγόνου.Αποτρίχωση σε μαυρισμένο δέρμαVIDEO: Δείτε τις νέες θεραπείες προσώπου