Διακόσμησε τον χώρο σου όπως τα insta-girls που ακολουθείς

Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της φροντίζει ο προσωπικός της χώρος να αντικατοπτρίζει την αισθητική και το στυλ της. Εμείς μελετήσαμε τις αναρτήσεις των αγαπημένων μας και σας παρουσιάζουμε απλά αλλά αποτελεσματικά tips για να μεταμορφώσετε ακόμα και το πιο  βαρετό δωμάτιο στον δικό σας μικρό παράδεισο ξεκούρασης και γαλήνης.

<p>Στα ταξίδια σου αναζήτησε παλιές αφίσες ή πίνακες σε βίντατζ στυλ που θα αλλάξουν εντελώς το ύφος του χώρου σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να συλλέγεις παλιά αντικέιμενα που ταιριάζουν στον χώρο σου κα

Στα ταξίδια σου αναζήτησε παλιές αφίσες ή πίνακες σε βίντατζ στυλ που θα αλλάξουν εντελώς το ύφος του χώρου σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να συλλέγεις παλιά αντικέιμενα που ταιριάζουν στον χώρο σου και σε μερικά χρόνια θα έχεις φτιάξει ένα άκρως προσωπικό ύφος που δεν αντιγράφεται.

φωτο: @pandorasykes

 • <p>Αναβάθμισε το υπνοδωμάτιό σου μεταμορφώνοντάς το σε μπουντουάρ χρησιμοποιώντας ένα εντυπωσιακό κεφαλάρι, μεγάλα μαξιλάρια και φινετσάτα διακοσμητικά σε τόνους που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα χρώματα.

  Αναβάθμισε το υπνοδωμάτιό σου μεταμορφώνοντάς το σε μπουντουάρ χρησιμοποιώντας ένα εντυπωσιακό κεφαλάρι, μεγάλα μαξιλάρια και φινετσάτα διακοσμητικά σε τόνους που ταιριάζουν με τα υπόλοιπα χρώματα.

  φωτο: @meganellaby

 • <p>Στόλισε τον χώρο σου με λουλούδια για να δώσεις χρώμα με τον πιο απλό τρόπο. Για να μην χρειάζεται να τα αλλάζεις συχνά αλλά και για μια πιο οικονομική λύση πόνταρε σε ψεύτικα λουλούδια και φυτά πο

  Στόλισε τον χώρο σου με λουλούδια για να δώσεις χρώμα με τον πιο απλό τρόπο. Για να μην χρειάζεται να τα αλλάζεις συχνά αλλά και για μια πιο οικονομική λύση πόνταρε σε ψεύτικα λουλούδια και φυτά που θα βρεις σε εξειδικευμένα καταστήματα.

  φωτο: @jeanneadamas

 • <p>Βίντατζ πινελιές δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα με το πιο απλό τρόπο. Συνδυάζοντας μοντέρνο στυλ με λεπτομέρειες από άλλη εποχή θα πετύχεις ένα άρτιο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα που σίγουρα θα αποτελέσει

  Βίντατζ πινελιές δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα με το πιο απλό τρόπο. Συνδυάζοντας μοντέρνο στυλ με λεπτομέρειες από άλλη εποχή θα πετύχεις ένα άρτιο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα που σίγουρα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στο επόμενο πάρτι σου.

  φωτο: @meganellaby

 • <p>Μην φοβάσαι τα έντονα χρώματα. Προτίμησε να βάψεις τον τοίχο ενός δωματίου με άπλετο φως για να ελαφρύνεις ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα και να δημιουργήσεις μια γωνία με διαφορετικό στυλ που θα

  Μην φοβάσαι τα έντονα χρώματα. Προτίμησε να βάψεις τον τοίχο ενός δωματίου με άπλετο φως για να ελαφρύνεις ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα και να δημιουργήσεις μια γωνία με διαφορετικό στυλ που θα έχει το δικό σου στυλ.

  φωτο: @thefrugality

 • <p>Για να νιώθεις έτοιμη να πειραματιστείς με το στυλ σου κάθε πρωί πρέπει να σε εμπνέει και ο χώρος σου. Επομένως θα χρειαστείς μια ντουλάπα όπου θα βλέπεις τα πράγματά σου και θα μπορείς να επιλέγει

  Για να νιώθεις έτοιμη να πειραματιστείς με το στυλ σου κάθε πρωί πρέπει να σε εμπνέει και ο χώρος σου. Επομένως θα χρειαστείς μια ντουλάπα όπου θα βλέπεις τα πράγματά σου και θα μπορείς να επιλέγεις αυτά που ταιριάζουν στο mood της ημέρας.

  φωτο: @thefrugality

 • <p>Στα ταξίδια σου αναζήτησε παλιές αφίσες ή πίνακες σε βίντατζ στυλ που θα αλλάξουν εντελώς το ύφος του χώρου σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να συλλέγεις παλιά αντικέιμενα που ταιριάζουν στον χώρο σου κα

  Στα ταξίδια σου αναζήτησε παλιές αφίσες ή πίνακες σε βίντατζ στυλ που θα αλλάξουν εντελώς το ύφος του χώρου σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να συλλέγεις παλιά αντικέιμενα που ταιριάζουν στον χώρο σου και σε μερικά χρόνια θα έχεις φτιάξει ένα άκρως προσωπικό ύφος που δεν αντιγράφεται.

  φωτο: @pandorasykesGarden Party: Όλα τα απαραίτητα για τον κήποΕρωτευτήκαμε αυτό το στυλ διακόσμησης (15 υπέροχες φωτογραφίες)