Τι γεύση θέλεις να έχει το καλοκαίρι σου;

Βουτάμε στο απόλυτο μπλε του Αιγαίου, κατεβάζουμε ρυθμούς και απολαμβάνουμε με κλειστά μάτια τη φίνα γεύση της Grey Goose, της  premium βότκας με την καλύτερη γεύση στον κόσμο. Ονειρεύεσαι καλύτερο σενάριο για τις διακοπές σου; Εμείς όχι...

Μπορεί μια γεύση να μείνει αξέχαστη για πάντα; Ναι όπως ακριβώς και μια στιγμή που δεν θέλουμε να τελειώσει ποτέ. Έτσι ονειρευόμαστε να είναι και αυτό το καλοκαίρι και θα το ζήσουμε συντροφιά μόνο με αυτούς που αγαπάμε, απoλαμβάνοντας ένα παγωμένο ποτήρι Grey Goose.

Ιδανικός προορισμός, οι Σπέτσες το πιο elegant νησί με την υπέροχη αισθητική, τα γραφικά σοκάκια και την έμφυτη κομψότητα που φαίνεται ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως ακριβώς και το σικ φιμέ μπουκάλι της Grey Goose με το εμβληματικό logo που συμβολίζει την ελευθερία. Φοράμε ένα αέρινο και κομψό φόρεμα, αυτό ακριβώς το σχέδιο που μας κάνει να νιώθουμε ανάλαφρα, επιβιβαζόμαστε στο ιστιοπλοϊκό και βάζουμε πλώρη για μια αξέχαστη ρεγκάτα.

Νιώθουμε ήδη το μελτέμι να φυσά τα μαλλιά μας και το άγγιγμα του ήλιου να χαϊδεύει το κορμί μας. Κλείνουμε τα μάτια και ζούμε την στιγμή με τους αγαπημένους μας. Και τότε η Grey Goose δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει το πάρτι!

Τα παγωμένα ποτήρια γεμίζουν, νιώθουμε την premium γεύση της να αγκαλιάζει τον ουρανίσκο μας, τα φυσικά συστατικά της, την νότα γλυκύτητας και το άρωμα που θυμίζει γαλλικό αμυγδαλωτό να λιώνει στο στόμα.Δεν θεωρείται τυχαία η βότκα με την καλύτερη γεύση στον κόσμο, αυτή ακριβώς που κάνει κάθε εμπειρία μας μοναδική. Γι'αυτό και πρωταγωνιστεί πάντα στα πιο λαμπερά πάρτι όπως και το Welcome Cocktail Party, που ζήσαμε στο Poseidonion Grand Hotel, μαζί με top influencers και celebrities.

Ραντεβού κάτω από τα αστέρια, συντροφιά με την Grey Goose.


 Προλαβαίνεις ακόμα να αποκτήσεις αυτά τα ολόσωμαELLE x MIT: Σπουδάστε μόδα στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του κόσμου