Απόδραση σε ένα επίγειο παράδεισο

Ταξιδέψαμε στη Μύκονο και απολαύσαμε τις μαγευτικές παραλίες, τη νυχτερινή ζωή αλλά και τη μοναδική φιλοξενία του Navy Blue Suites, μια εμπειρία που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι.

Απόδραση σε ένα επίγειο παράδεισο

Τα Navy Blue Suites είναι ένα συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων (7 σουιτών και 2 studios) στη Μύκονο.  Βρίσκεται πάνω σε λόφο της περιοχής του Ορνού (150 μέτρα ανηφορικού ασφαλτοστρωμένου δρόμου), κάτι που εξασφαλίζει τη μαγευτική θέα του ξενοδοχείου στον κόλπο του Κόρφου και τη Χώρα της Μυκόνου. Η τοποθεσία επίσης ξεχωρίζει για την ηρεμία, την ιδιωτικότητά της και την αριστοκρατική γειτονιά (αρκετοί V.I.P.s της ελληνικής και διεθνούς κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ελίτ έχουν επιλέξει να ζουν εδώ).

Τα Navy Blue Suites είναι χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδική αρχιτεκτονική. Οι σουίτες και τα studios είναι άνετα και διαθέτουν εξατομικευμένη, υψηλού γούστου διακόσμηση. Κάθε διαμέρισμα είναι πολύ κοντά στην πισίνα υπερχείλισης και το μπαρ.

Η Μύκονος είναι ένας κορυφαίος παγκοσμίως τουριστικός προορισμός, διάσημη για τις παραλίες της, τη νυχτερινή ζωή της και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα Navy Blue Suites βρίσκονται σε μικρή απόσταση απο τις παραλίες και τη Χώρα της Μυκόνου, στην οποία βρίσκεται η πλειονότητα των καλύτερων εστιατορίων, μπαρ και κλαμπ του νησιού.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε οτι το προσωπικό του Navy Blue όχι μόνο εγγυάται μια θερμή, φιλική ατμόσφαιρα, άψογη εξυπηρέτηση και σχολαστική καθαριότητα, αλλά είμαστε υπερήφανοι που σας φιλοξενούμε και κάνουμε τη διαμονή σας αξέχαστη.

Info: www.navybluesuites.com/, τηλ.: 22890 78703, κιν.: 6988721144.Γιατί όλοι ταξιδεύουν στην Αριζόνα;Τι γεύση έχει το πιο απολαυστικό ταξίδι;