Δωρεάν εξέταση δέρματος μέχρι 11 Μαΐου

Συνεχίζεται ο έλεγχος σε συγκεκριμένα δερματολογικά ιατρεία μέχρι την Παρασκευή, στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Κατά του Καρκίνου του Δέρματος.

Δωρεάν εξέταση δέρματος μέχρι 11 Μαΐου

Να προλάβουμε την πιο συχνή μορφή του καρκίνου, εκείνη του δέρματος, έχουν βάλει στόχο οι γιατροί. Έτσι και φέτος, συνεχίζεται ο δωρεάν δερματολογικός έλεγχος μέχρι την Παρασκευή 11 Μαϊου, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και χορηγό τα εργαστήρια της Avène.

Από το 1980 μέχρι σήμερα ο αριθμός των κρουσμάτων έχει τριπλασιαστεί εξαιτίας της αυξημένης και απρόσεχτης έκθεσης στον ήλιο, την μη επαρκή χρήση αντιηλιακού, τη μόδα του σολάριουμ κ.ά. Η πρόληψη παίζει σημαντικό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση και μέρος της είναι ο έλεγχος που προσφέρεται σε ιατρεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή. 

Ο γιατρός θα κάνει κλινική εξέταση σπίλων, θα σας ενημερώσει για τα μέτρα που πρέπει να παίρνετε και θα σας δείξει πώς γίνεται η αυτοεξέταση.

Πληροφορίες: Κλείστε ραντεβού στο τηλ.: 215 2158523. Δείτε ποιοι γιατροί προσφέρουν την υπηρεσία στην περιοχή σας σε όλη την Ελλάδα: www.edae.grΟι νέοι μας σύμμαχοι για τον πονοκέφαλοΤα ρομπότ που φτιάχνουν τα γόνατα